Vindecătorul lui Nicolae Ceaşescu, așa cum era numit, Constantin Mudava, a fost înmormântat, astăzi, în Cimitirul Central din Târgoviște. Mudava a murit joi, 1 noiembrie, la vârsta de 83 de ani, în secţia Îngrijiri Paliative a spitalului din Târgovişte, unde fusese internat în urma unui infarct în urmă cu două săptămâni.

„Fenomenul Vindecator” ducea o luptă crâncenă cu mai multe afecțiuni de aproximativ doi ani.

Trupul neînsuflețit al lui Constantin Mudava a fost condus pe ultimul drum doar de membrii familiei, în ciuda faptului că a vindecat sute de persoane de diverse afecțiuni.

S-a lăudat peste tot cu puterile sale bioterapeutice, dar s-a retras din viaţa publică în ultimii ani de viaţă, într-o casă din Câmpina, judeţul Prahova. Apropiaţii spun că acumulase o avere impresionantă, cu mai multe proprietăţi în judeţele Prahova şi Dâmboviţa. De asemenea, mulţi l-au considerat un şarlatan.

„După slujba de la Biserică mă simt mai ușurat, într-un fel. Parcă simt că s-a dus unde trebuie și a terminat cu suferința. Așa sper. Gura lumii este foarte mare. Fiecare crede ce vrea, înțelege ce vrea. Cine a fost de față și a văzut ce putere avea și ce făcea cu ea, să le explice celor care nu cred. Eu nu încerc să conving pe nimeni cui nu vrea să creadă. Sunt dovezi clare că avea puteri”, a spus fiul său, George Mudava.

Articolul precedentAccident ușor, cu trei răniți. DJ 712 a fost blocat
Articolul următorWeekend negru, în Dâmbovița. Încă un biciclist a fost accidentat mortal. Este vorba de un minor