Alt accident ușor, alt drum blocat, în Dâmbovița. Pe raza localității Vulcana Pandele,din Dâmbovița, o coliziune, între două autoturisme, a blocat DJ 712.

Coliziunea s-a produs în această dimineață, 04 noiembrie 2018. Tamponarea frontală, dintre cele două autoturisme, s-a produs, conform IPJ Dâmbovița, cel mai probabil, din cauza neadaptării la condițiile de drum.Trei persoane,din cele două autoturisme, au fost rănite ușor. Se efectuează cercetări la fața locului, iar traficul a fost blocat pe DJ 712.

De remarcat este și faptul că DJ 712,Târgoviște (DN 72) – Șotânga – Vulcana Pandele – Brănești – Pucioasa (DN 71), mai precis reabilitarea acestei artere, constituie, în momentul de față, un subiect fierbinte. Mai precis,  drumul, propus la reabilitare cu ajutorul fondurilor europene, pe axa prioritară 6 de dezvoltare, din cadrul POR 2014-2020, nu a primit acordul ADR Muntenia Sud, pentru a intra la finanțare, deocamdată. Astfel că, deși drumul are nevoie urgentă de reabilitare, orice lucrare este blocată, până la momentul în care se stabilește cu ce bani va fi demarată această operațiune, din bugetul județean sau fonduri europene.

(Sursa foto- IPJ Dâmbovița)

Articolul precedentFără pas greșit. CSU Belor Galați – CSM Târgoviște 0-3 (15-25,19-25,23-25), la volei feminin
Articolul următorVraciul Mudava, condus pe ultimul drum. „Parcă simt că s-a dus unde trebuie și a terminat cu suferința”