CSM Târgoviște, victorie clară cu Agroland Timișoara
CSM Târgoviște, victorie clară cu Agroland Timișoara

Voleibalistele de la CSM Târgoviște au bifat prima victorie

Fetele noastre au intrat mai greu în meciul de sâmbătă de la sala polivalent

în actuala stagiune a Diviziei A1 de volei feminin, învingând clar Agroland Timișoara.

ă și au avut nevoie de 26 de minute pentru a-și adjudeca primul set cu 25-22.

Rodica Buterez la doar 19 ani a făcut furori în defensivă adversă iar blocajele sarboaiecei Tanja Sredic au semănat groază în față atacurilor banatencelor, setul terminandu-se firesc, în favoarea fetelor noastre.

CSM Târgoviște, victorie clară cu Agroland Timișoara
CSM Târgoviște, victorie clară cu Agroland Timișoara

Echipa de volei feminin CSM Târgoviște a bifat prima victorie de acasă în actuala stagiune a Diviziei A1, învingând clar Agroland Timișoara.

Antrenorul Valerijan Luka și-a permis luxul de a trimite pe teren nu mai puțîn de 11 jucătoare, toate aducându-și aportul la un succes de aur pentru targoviștence.

Statistica va reține cele 10 pucte (6 blocaje) ale Tanjei Sredic, Alexandra Trică și Sară Klisura au terminat partida cu câte 9 puncte fiecare iar Andrea Lakovic și Rodica Buterez cu 8.

După trei etape, “Portocala mecanică” a acumulat 7 puncte și se află pe poziția a două a clasamentului, după Alba Blaj, în condițiile în care CSM București a stat o etapă.

Pentru targoviștence urmează o etapă liberă, meciul din rundă a 4-a, programat miercuri la Blaj fiind amânat.

Vicecampioana României va susține marți meciul retur din calificările în grupele principale ale Champions League, în deplasare cu Allianz Stuttgart.

Iubitorii voleiului se reîntâlnesc cu amazoanele noastre sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 17.00 când vom juca acasă cu Universitatea NTT Cluj Napoca.

Articolul precedentSONDAJ Partidul Realitatea. Românii vor un preşedinte nou. Încrederea în politicieni se prăbuşeşte
Articolul următorApel fals la „112”. Autorul a fost identificat și amendat, dar a pus pe drumuri forțe importante de intervenție