Un apel la 112, înregistrat astăzi, în jurul orei 17.30, la nivelul județului Dâmbovița, a pus pe jar toate forțele de intervenție. Era anunțat un accident de circulație soldat cu mai multe victime, situație în care se putea declașa „codul roșu” de intervenție. Din fericire a fost o alertă falsă. Autorul apelului a fost identificat.

În apelul înregistrat astăzi, în sistemul „112”, se preciza că pe raza localității Lungulețu, din Dâmbovița, s-a produs un grav accident de circulație soldat cu trei victime. În scurt timp apelul s-a dovedit a fi unul fals, iar autorul, un minor de 16 ani, chiar din localitatea Lungulețu, a fost identificat de către polițiștii de la postul de Poliție din localitate.

Adolescentul a fost sancționat, în conformitate cu prevederile OUG34/2008. Conform legii, dat fiind că este încă minor, adolescentul a fost sancționat cu suma de 750 de lei, pentru anunțul fals prin care a pus pe „jar”, chiar dacă pentru scurt timp, forțele de intervenție din județul Dâmbovița.

Foto (arhivă)

În urmă cu doar două zile pe raza localității Lungulețu a avut loc un accident soldat doar cu pagube materiale importante. Un autoturism a intrat într-o remorcă, încărcată cu varză, ce nu era semnalizată corespunzător, fiind practic invizibilă pe șoșea pe timp de noapte (foto- arhivă).

Articolul precedentVolei feminin. CSM Târgoviște, victorie clară cu Agroland Timișoara
Articolul următorUpdate| ROCRIS – în criză! Sistemul de eliberare a cazierului judiciar a picat. Din nou.