Tenismenul Clubului Sportiv Târgoviște, Andrei Voican, a devenit campion al României la dublu și vicecampion al țării la simplu, în cadrul Naționalelor Individuale de Iarnă U16.

Sportivul, antrenat de Pompiliu Nedelcu, a ieșit învingător în majoritatea meciurilor susținute la Centrul Național de Tenis din București.

Singurul meci pierdut de Voican a fost finala din cadrul concursului de simplu, când a cedat în fața lui Dragoș Cazacu (ATC Bright), cu 6-3, 2-6, 3-6, potrivit cstargoviste.ro

La dublu, tenismenul târgoviștean a avut parte de un parcurs ireproșabil, după ce a făcut pereche cu Zoltan Teszari, de la CSM Oradea.

Binomul dâmbovițeano-orădean a intrat în posesia trofeului de dublu după ce și-a adjudecat finala în fața perechii alcătuite din Răzvan Aghion (CS CFR Iași 2002)/ Mihnea Zaharia (Dinamo București), cu 4-6, 6-1, 10-8.

Andrei Voican s-a remarcat din plin în ultimii ani, cucerind trofee importante la Naționalele României. El a devenit în ianuarie 2018 campion al României U14 la simplu, la Naționalele de iarnă, iar în urmă cu opt luni a ajuns campion al țării la dublu tot la U14, la Naționalele de vară.

În schimb, în 2016, târgovișteanul a devenit dublu campion al României la U12, în cadrul Naționalelor de vară.

Tot la Naționalele U16 din această iarnă, un alt tenismen de la CS Târgoviște care a luat parte a fost Vasile Duță. Sportivul coordonat de Sorin Erlic a fost eliminat în turul 2, atât în proba de simplu, cât și în cea de dublu.

Articolul precedentTrupă de lăutari denunțată la Fisc de miri, pentru că nu au primit bon fiscal
Articolul următorTopul județelor cu cele mai multe infecții spitalicești raportate