Alianța USR-Plus a deplasat la Târgoviște mulți dintre candidații la alegerile europarlamentare, în data de 10 mai. Într-o conferință de presă liderul formațiunii, Dacian Cioloș, ia atacat dur pe Petre Daea, ministrul agriculturii, și pe liderul PSD, Liviu Dragnea.

Alianța USR-Plus s-a deplasat în județul Dâmbovița, ca să demonstreze, așa după cum au declarat liderii acestei alianțe electorale, într-o conferință de presă, ca să demonstreze  că județul nu mai este unul „roșu”, dominat de PSD. Fostul comisar european, dacian Cioloș a atacat dur actuala guvernare și pe liderul PSD, Liviu Dragnea, în conferința de presă.

Întrebat ce părere are despre declarațiile social democraților, ce îl acuză că în timpul mandatului de comisar european s-a ocupat mai mult de interesele fermierilor francezi decât de cele ale fermierilor români, Cioloș a replicat.

„Subvențiile pentru Franța, Italia, Olanda, Danemarca, scad. De când am făcut eu politica agricolă comună, subvențiile pentru agricoltorii români cresc.(…) Sunt acuzații fără argumente, doar cu povești.(…)Pe domul Dragnea îl interesează doar subvențiile la porci, pentru că are femă fiul dânsului. Sau subvențiile la tomate, pentru că are sere și produce tomate.(…) Gata, ajunge, s-a terminat cu modul acesta de a guverna. Pot să plece să își vadă de serele de tomate și fermele de porci, și ne ocupăm noi de guvernare, pentru că ei au demonstrat în cei 30 de ani de ce sunt capabili să facă.”

 A spus Cioloș.

(Video)

Ulterior conferinței de presă, staful alianței a plecat într-un periplu citadin târgoviștean, de împărțit materiale de campanie. Chiar Dacian Cioloș a împărțit pliante, dar cei cărora le înmâna materialele nu dădeau impreia că știu cine le împarte aceste materiale de campanie.(video)

Articolul precedentConducerea CJD, vizită la obiectivele de investiții din buget propriu
Articolul următorA furat o mașină, s-a lovit de un stâlp și a fugit. Polițiștii l-au identificat rapid