Sorana Cîrstea nu a reușit să treacă de turul II al competiției de Mare Slem de la Paris. Sorana a fost învinsă, în două seturi, de iberica, originară din Republica Moldova, Aliona Bolsova.

Foto– Aliona Bolsova (Spa.)

Foto– Sorana Cîrstea (Rou.), Roland Garros 2019

Sorana Cîrstea (nr. 84 WTA) a plecat ca favorită în disputa cu jucătoarea ce reprezintă Spania, Aliona Bolsova (nr.137 WTA). Din păcate, pentru jucătoarea româncă, născută la Târgoviște, partida a fost una în care iberica, mai tânără cu opt ani decât Sorana, a jucat fără inhibiții și a reușit să se impună. meciul a fost unul echilibrat în cea mai mare parte a sa, dar, în fiecare din cele două tie-break-uri ale partidei, Bolsova a reușit să fie mai lucidă în momentele de stres maxim, lucru ce a făcut diferența , la final.

Scor final: Sorana Cîrstea-Aliona Bolsova 6/7 (5),6/7(3)

Pe tabloul de simplu feminin mai sunt două românce (turul II) Irina Begu și Simona Halep (deținătoarea trofeului), ambele jucătoare urmând să evolueze astăzi, 30 mai 2019.

Articolul precedentVideo| CNS Cartel Alfa -Protest la Târgoviște, pentru dreptate socială și condiții de vot pentru Diaspora
Articolul următorCod galben de grindină și vijelie (și) pentru nordul județului Dâmbovița