Dramă cumplită în această dimineață în localitatea dâmbovițeană Românești. Pompierii dela ISU Dâmbovița au fost soliciați să intervină la un incendiu ce mistuia o casă din localitate. După ce au stins flăcările pompierii au făcut o descoperire tulburătoare, o femeie fusese mistuită de flăcări.

Imagine

Incendiul a izbucnit în această dimineață (2 decembrie 2019) în localitatea Românești, din Dâmbovița. Vecinii casei cuprinse de flăcări au fost cei care au anunțat pompierii, iar la fața locului au interveit cei de la ISU DB cu două ASAS de la departamentul Potlogi. Deasemnea la fața locului a fost deplasată și o ambulanță SAJ Dâmbovița.

Imagine

Intervenția pompierilor a dus la stingerea incendiului, dar flăcările au  mistuit mare parte din casă. Ulterior, la pătrunderea în locuință, pompierii au constat că o femeie (o bătrână de 96 de ani) fusese carbonizată, în propriul pat, în timpul incendiului.(video)

Din primele informații se pare că bătrâna locuia singură. Focul a izbucnit, conform pompierilor, de la jarul din soba cu acumulare de căldură (teracotă), ce a căzut direct pe materialele combustibile, din camera unde dormea bătrâna.

Articolul precedentRecord absolut cu un… „La mulți ani, România”
Articolul următorFoto| Târgul de Crăciun inaugurat și la Târgoviște