A fost inaugurat și la Târgoviște așa numitul Târg de Crăciun. În 2019 amplasamentul a fost schimbat față de anii anteriori, noua locație fiind în Piața „Mihai Viteazul”.

Cum în momentul de față, locația tradițională, unde era amplasat bradul de mari dimensiuni și Târgul lui Moș Crăciun, nu mai constituie o variantă viabilă, administrația locală a hotărât ca, în 2019, așa numitul Târg de Crăciun să fie amplast în singura piață disponibilă pentru amplasarea acestuia.Astfel, spre deosebire de anii anteriori când era folosită Piața Tricolorului (aflată acum în plin proces de reabilitare) s-a decis mutarea amplasamentului în Piața Mihai Viteazul.

Imagine

Imagine

Inaugurarea oficială a Târgului (sau Aprinderea bradului de Crăciun, cum au anunțat autoritățile locale) a avut loc în seara zilei de 1 decembrie, într-o zi în care târgoviștenii, nu au avut parte și de o defilare de trupe, cum se obișnuia în anii anteriori, cu ocazia Zilei Naționale a României.

Imagine

Târgul de Crăciun va fi deschis la Târgoviște, cel mai probabil, până în jurul datei de 7 ianuarie 2020, așa cum se întâmplă în fiecare an, chiar dacă locația este diferită. Reprezentanții admnistrației locale promit că nu vor lipsi muzica  și colindele fiind programate microrecitaluri pe scena amplasată în zonă, în fiecare seară.

Sursa foto articol facebook, Daniel Cristian Stan

Articolul precedentVideo| Dramă la Românești. O bătrână a ars de vie în propria casă
Articolul următorVideo| Dragan Nesic (antrenor volei feminin): „Vom muri pe teren, ca să câștigăm meciul”