Un accident a avut loc la orele amiezii (28 decembrie) pe DN 72, în județul Dâmbovița. Un autoturism a lovit un porc mistreț, ce ieșise din pădurea din apropierea șoselei. Animalul apare agonizând, pe șosea, într-o filmare postată pe facebook.

Imagine

Accidentul se pare că a avut loc la orele amiezii, în ziua de 28 decembrie. Conform unor surse, porcul mistreț a ieșit alergând din pădurea de marginea DN 72, pe raza localității dâmbovițene Dragodana, moment în care a fost lovit în plin de un autoturism de mici dimensiuni, condus de o femeie.

Accidentul a produs pagube serioase autoturismului, așa după cum se poate deduce din resturile împrăștiate pe șosea. Animalul rănit a rămas agonizând pe șosea. Momentul este surprins într-o filmare ce a fost postată pe o rețea de socializare, din care se vede că animalul este muribund. (vezi video)

Publicată de Marian Fux pe Sâmbătă, 28 decembrie 2019

Conform unor informații, animalul a fost ridicat de oamenii legii ajunși la locul accidentului, iar circulația a fost reluată în condiții normale pe DN 72. Animalul va fi predat paznicului de vânătoare din zonă, cel mai probabil urmând a fi eutanasiat, pentru că este puțin probabil că va putea supraviețui accidentului.

Articolul precedentDosare penale în serie, de sărbători, pentru mai mulți dâmbovițeni, ce au încălcat legile de circulație
Articolul următorVideo| Flăcările au mistuit un tractor, aparținând edilului șef din Morteni, județul Dâmbovița