O avarie produsă la  rețeaua de distribuție a apei potabile, de pe raza localității Pucioasa, a determinat autoritățile să închidă circulația rutieră pe DC 136 A. În zonă se efectuează lucrări de aducțiune a apei potabile,începând de la finalul lunii noiembrie 2019.

Conform unui comunicari a celor de la IPJ Dâmbovița:

La data de 22 ianuarie a.c., pe DC 136 A, pe raza localității Pucioasa-Pucioasa sat, rețeaua de distribuție e apei potabile a suferit o avarie pentru remedierea căreia este necesară închiderea circulației rutiere. Traficul rutier se efectuează pe rute ocolitoare. Se preconizeaza că restricțiile de circulație vor fi ridicate la ora 17.00. (n.m. 22 ianuarie 2020).

Imagine

Foto-DC 136 Pucioasa (30 noiembrie 2019)

Sursa foto-facebook, Constantin Ana

În zona afectată, începând cu finalul lunii noiembrie 2019 (vezi foto), se efectuează ”lucrări la pregatirea terasamentului pentru a putea face legatura intre DC136 (zona Pucioasa Sat) si strada Carierei!Mergand in zona Lacului de acumulare veti vedea ca astazi, la doar doua zile de la emiterea ordinului de inceperea a lucrarilor, sunt „inșirati” deja peste 500 metri de conducta din aducțiunea de apa potabilizabila!”

După cum anunța edilul localității Pucioasa, Constantin Ana, în data de 30 noiembrie 2019.

Tot primarul localității spunea, la acea vreme, că ”Incercam pentru ambele proiecte sa terminam lucrarile inaintea termenelor impuse prin contracte, pentru ne muta apoi atentia spre alte zone ale orasului, ce isi asteapta randul!”.

Articolul precedentAtenționare meteorologică! Cod galben de vânt în Moldova și Carpați (Meridionali și Orientali)
Articolul următorActivitate suspendată și la Tribunalul Dâmbovița. Judecătorii intră doar la cazurile urgente