A fost înregistrat primul deces al unei persoane ce se afla internată pentru coronavirus într-un spital din Dâmbovița. Este vorba, conform informațiilor de un bărbat de 56 de ani, ce făcea dializă și care fusese infectat tot la centrul de dializă din București unde a fost infectat și bărbatul de 56 de ani, din Corbii Mari, ce a decedat în data de 26 martie.

Bărbatul, de 57 de ani, tot din comuna dâmbovițeană Corbii Mari, de unde era și precedentul caz de deces din Dâmbovița, din cauza coronavirusului, se afla internat la Secția de boli infecțioase a SJUT, la Târgoviște.

Conform unor surse, bărbatul fusese transportat pentru dializă chiar miercuri, 1 aprilie, iar ulterior s-a simțit din ce în ce mai rău, acesta pierzând lupta cu boala în data de 2 aprilie. Bărbatul era internat din data de 25 martie fiind confirmat cu coronavirus din data de 26 martie. Barbatul suferea de insuficiență renală și miocardită.

Imagine

În Dâmbovița, sunt la ora actuală 19 cazuri confirmate de coronavirus. Conform informațiilor, toți sunt din comuna Corbii Mari și sunt fie infectați la Centrul de Dializă din București, unde au fost infectate si cele două persoane ce au decedat, în Dâmbovița, fie sunt contacți direcți (rude) ce au cotractatat virusul de la cei infectați la Centrul de Dializă din Bucuresti. Toți sunt internați la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

Articolul precedentDonație importantă, pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, ce va fi folosită în lupta contra COVID 19
Articolul următorDe azi se aplică noile sancțiuni pentru nerespectarea stării de urgență. Cât este amenda minimă