33 de județe din țară au intrat sub incidența codului galben de furtună (3 mai ora 12.00). Ploi importante cantitativ și furtună, însoțite de descărcări electrice, sunt anunțate pentru orele următoarele. La Târgoviște,în Dâmbovița, sunt anunțate precipitații importante, în special în debutul zilei de 4 mai.

Codul galben de furtună a intrat în vigiare la oara 12.00 a zilei de 3 mai. La Târgoviste,în Dâmbovița (unul dintre judetele ce a intrat sub incidența codului galben) sunt anunțate ploi însemnate dar doar în prima parte a zilie de 4 mai. Astăzi, 3 mai, cantitătille de precipitatii nu vor depăsi 3l/mp,în vreme ce pe parcursul zilei de 4 mai vor fi si 11 l/mp.

Vor fi semnalate episoade de furtună în tot judetul Dâmbovița (3-4 mai) în care ploile vor fi însoțite de descărcări electrice si căderi de grindină. În zonele montane cantitațile de precipitatii vor ajunge, izolat, si la valori de 60l/mp.

La Târgoviște maximele nu vor trece de 18 grade (3 mai) în vreme ce pe parcursul zilei de 4 mai se vor opri doar la valoarea de 16 grede Celsius. Ploiele abundente si furtuna vor înceta în prima parte a zilei de marți, 5 mai, conform prognozelor meteorologice.

Articolul precedentCoronavirus-Diferențe statistice, fără explicații. Conform INSP, în Dâmbovița 103 cazuri, conform DSP – în DB-106 cazuri
Articolul următorLudovic Orban, mesaj de Ziua Mondială a Libertăţii Presei: „Dreptul jurnaliştilor de a relata liber este garantat în România şi aşa va rămâne”