Un accident violent a avut loc, duminică seara, pe DN 71,  pe raza localității Pietroșița. În urma coliziunii dintre două autovehicule, două persoane au fost rănite. Victimele au primit primul ajutor de la echipajele medicale ajunse la fața locului.

„La locul accidentului au fost identificate două persoane, conștiente, care primesc primul ajutor la fața locului de la echipajele medicale. Pompierii asigură și măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Un minor de 7 ani a fost transportat de urgență la spital în urma accidentului produs, duminică seara, pe DN 71, pe raza comunei Pietroșița. Copilul ar fi suferit vătămări corporale, după ce o șoferiță ar fi ajuns cu mașina pe care o conducea într-un șanț de la marginea carosabilului.

În schimb, șoferița de 37 de ani, care a fost și ea accidentată, a refuzat transportul la spital.

„La data de 8 ianuarie a.c., o femeie de 37 de ani, ar fi condus un autoturism, pe DN71, iar la intrarea în localitatea Dealu Mare, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat într-un șanț.

Un minor de 7 ani a suferit vătămări corporale ușoare, iar conducătoarea auto refuză transportul la spital.

Zona accidentului este asigurată de pompierii Gărzii Fieni, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. La fața locului s-a deplasat și un echipaj SAJ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările nefericitului accident rutier.

 

 

 

 

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentDâmbovița. Accident grav pe DJ 711, la Corbii Mari. O mașină s-a răsturnat, iar o persoană a fost transportată de urgență la spital
Articolul următorLuni, 9 ianuarie, începe școala, mulți copii nu vor reuși să ajungă în bănci