Conducerea CJ Dâmbovița a făcut o vizită de lucru pe șantierul de lucrări de la fosta unitate militară de la gară, unde a analizat stadiul lucrărilor la drumul de legătură DJ 720 E.
Constructorul a finalizat lucrările de turnare a îmbrăcăminții asfaltice, stratul 1, pe sectorul cuprins între gara Târgoviște Sud și drumul lateral către Bulevardul I.C. Brătianu.
POtrivit CJ Dâmbovița, în prezent se execută lucrări de stabilizare a terasamentului pe drumul lateral către Bulevardul I.C. Brătianu, de ridicare la cotă a căminelor de canalizare și a gurilor de scurgere pe sectorul pe care a fost turnat primul strat de asfalt.
„Totodată, se efectuează lucrări de montare a bordurilor și se realizează accesele laterale pe tronsonul cuprins între Bulevardul I. C Brătianu și centura municipiului Târgoviște. Cu acest prilej, președintele a solicitat reprezentanților constructorului menținerea unui ritm susținut al lucrărilor ce urmează a fi realizate în perioada următoare, respectiv, finalizarea montării bordurilor și amenajarea fundației cu piatră spartă în vederea turnării primului strat de asfalt pe întreaga lungime a DJ 720 E și a drumului lateral de acces”, se arată într-un comunicat al CJ Dâmbovița.
Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK 
Articolul precedentBărbați cercetați de polițiști pentru infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice
Articolul următorMega acțiune a Poliției la trecerile la nivel cu calea ferată