Caz incredibil la Moreni,în noaptea de 8-9 februarie 2020. Un tânăr de 19  ani a ieșit dintr-o sală de jocuri de noroc și a intrat în altercație cu un bărbat de 27 de ani ce trecea pe stradă. Bărbatul ieșit din sala de jocuri de noroc a lovit trecatorul cu bâtă în cap acesta fiind dus de urgență la spital,unde din nefericire a decedat. Agresorul a fost reținut de polițisti.

Imagine

Foto– Acțiune combatere fapte antisociale IPJ Dâmbovița (8-9 februarie 2020)

Totul s-a întâmplat în jurul orei 3 noaptea, pe o stradă din Moreni, chiar în momentul în care, în tot judetul Dâmbovița, se desfăsura o acțiune de amploare a Poliției, pentru combaterea faptelor antisociale. Conform unor informații, un bărbat, aflat sub influența alcoolului, a părasit incinta unei săli de jocuri de noroc din Moreni, iar pe strada s-a întâlnit cu un alt bărbat. Cei doi au intrat într-o disputa verbală, presărata cu înjurături,totul degenerând într-o altercație fizica în care au intervenit și alte persoane. Bărbatul ieșit din sala de jocuri de noroc l-a lovit pe cel care trecea pe stradă cu o bâtă,în cap. Cel agresat a fost transportat  la spital unde a decedat. Conform polițiștilor de la IPJ Dâmbovița:

 

“La data de 09.02.2020, in jurul orei 03.00, politistii din cadrul Politiei Municipiului Moreni, in timp ce se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu, pe raza municipiului, au observat un conflict intre mai multe persoane, intervenind pentru aplanarea acestuia

Din primele cercetari se pare ca, pe fondul unui conflict spontan, un barbat de 27 de ani, din Serbaneasa, ar fi fost agresat fizic, cu un corp contondent, de un al barbat de 19 de ani, din Gura Ocnitei.

Persoana vatamata a fost transportata la spital, unde a decedat.

Banuitul se afla in custodia politistilor, la sediul Politiei Municipiului Moreni.

Cercetarile au fost preluate de  procurorul de caz  din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita, impreuna cu politisti din cadrul Serviciului Investigatii Criminale din cadrul IPJ Dambovita, pe ntru săvârșirea infracțiunii de omor.”

Articolul precedentCSM Târgoviște câștigă o bătălie importantă în lupta pentru podiumul primei ligi de volei feminin
Articolul următorUpdate-Foto| Acțiune spectaculoasă a polițiștilor dâmbovițeni.Tânăr fără permis, drogat, băut și cu numere false, la mașină, oprit în trafic