Continuă restricțiile de circulație pe DJ 713, artera unde la începutul săptămânii o avalanșă a blocat drumul. În momentul de față singura variantă de acces, către zona stațiunii Padina-Peștera, din Bucegii dâmbovițeni, rămâne DJ 714.

 

Foto: DJ 713, zona Dichiu, 15 ianuarie 2019

Drumul Județean 713, din Dâmbovița, rămâne închis pentru traficul auto, pentru o perioadă nedeterminată, după cum informează administratorul drumului, CJ Dâmbovița:

„Sectorul DJ 713, limită județ Prahova – Cabana Dichiu – intersecție drum Cabana  Piatra Arsă, km 6+030 – 16+000 este închis circulației publice pe o perioadă nedeterminată datorită căderilor masive de zăpadă, existând riscul producerii de avalanșe.

Recomandăm ca deplasările pe traseele DJ 713, DJ 714A și DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera să se realizeze cu autovehicule echipate corespunzător sezonului rece şi totodată recomandăm atenţie sporită în zonele cu drum îngustat, zonele cu alunecări de teren şi unde există posibilitatea de dislocare a anrocamentelor, respectiv la: km 11,8; km 14; km 24,6; km 25,9.

Se vor evita deplasările în zona montană fără o informare prealabilă asupra condițiilor meteorologice din zonă și în perioadele de atenționare meteorologică de vreme rea, prin intermediul A.N.M.Se vor respecta, cu strictețe, semnificațiile indicatoarelor rutiere de informare și reglementare.”

Se spune într-o informare oficială a CJ Dâmbovița, administratorul drumului.

Asociația turistică Peștera-Padina, pe de altă parte, anunță, prin intermediul unei rețele de socializare, că accesul auto în zonă, pe DJ 714 este extrem de facil, alăturând anunțului și câteva fotografii.

Foto articol– Asociația turistică Peștera-Padina

Articolul precedentDouă persoane au ajuns la spital, cu arsuri, în urma unui incendiu produs în Târgoviște
Articolul următorMetoda „accidentul” i-a adus 2 ani de închisoare