Un accident ușor a avut loc la Târgoviște, pe strada „George Cair”,într-o zonă în care au mai avut loc accidente și în trecut. Din fericire, de aceasta dată, coliziunea auto s-a soldat doar cu pagube materiale.

Accidentul a avut loc, miercuri, 21 mai, într-o zonă intens circulată din municipiul Târgoviște, unde există numeroase restricții de circulație (microraionul nr.11, strada George Cair).La locul coliziunii auto au fost solicitati să iintervină și pompierii de la ISU Dâmbovița, conform acestora fiind vorba de un accident fără victime.

Imagine

Sursa foto-facebook, Ovidiu Mitrea

Imagine

Sursa foto-ISU DB

Locuitorii din zona spun că nu este pentru prima data când în zonă au loc tamponări,în principal pentru că nu se respectă indicatoarele rutiere (semnul Stop sau cedează trecerea). De aceasta dată, după cum se poate vedea si dintr-o fotografie postata de unul dintre cei ce locuiesc în zonă, tamponarea dintre autoturisme s-a încheiat pe trotuar, după ce evenimentul a avut loc, una dintre mașini „fiind parcată” pe trotuar cum dealtfel a fost surprinsă și o femeie, se pare că unul dintre protagoniștii accidentului,  se afla la volanul unei dintre mașinile implicate în tamponare.

Articolul precedentAcces la bibliotecă doar cu programare și doar pentru împumut de carte, în Dâmbovița. Reguli stricte la intrare
Articolul următorCine sunt protejații greilor din Servicii. Probleme pentru afaceristul „Licitație la minut”