Un accident feroviar violent a avut loc, miercuri după-amiază, în jurul orei 18.00, pe raza satului Gulia, comuna Tărtășești!

Garnitura care circula pe ruta Pietroșița – București Nord a lovit în un atoturism care nu ar fi oprit la trecere fără bariere peste calea ferată.  Mai mult de atât, mașina condusă de un bărbat de 44 de ani după ce a fost lovită în spate a fost proiectată într-un alt autoturism condus de un tânăr de 36 de ani.

“Din primele date un tren ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, iar ulterior, autoturismul ar fi fost proiectat într-un alt autovehicul care aștepta la trecerea la nivel cu calea ferată. În urma evenimentului, până la acest moment, nu au fost persoane rănite, existând doar pagube materiale”, reiese dintr-un comunicat IPJ Dâmbovița.

În urma puternicului impact, trenul cu călători a întâmpinat ceva probleme la sistemul de frânare. În schimb, niciun călător din tren nu a fost rănit. De asemenea, niciunul dintre șoferi nu a fost accidentat.

Trenul nu a mai putut continua drumul spre capitală, călătorii fiind transportați în gara Ciocănești de unde au fost preluați de un alt tren.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCulisele statului paralel | ȘANSELE lui Dacian Cioloș de a forma viitorul guvern. Ce i se pregătește lui SuperCîțu
Articolul următorBilanț coronavirus 14 octombrie. Peste 16.000 de cazuri noi în ultimele 24 de ore