Accident grav pe DN 72, în localitatea dâmbovițeana Dărmănești. Un tir a spulberat două persoane ce circulau pe marginea drumului, iar ulterior a lovit și un autoturism, încă o persoană fiind rănită.

Update

În total au fost cinci persoane rănite, în accidentul de la Dărmănești. Cei doi pietoni sunt în stare gravă, iar alte trei persoane rănite, din autoturism, au fost transporatate la spitalele din Moreni și Târgoviște.

Știre inițială

Accidentul a avut loc în jurul orei 17.00 la Dărmănești, în Dâmbovița. Se pare că șoferul tirului a scăpat mașina de sub control și a lovit doi pietoni, ce circulau pe marginea drumului (drum sătesc). Ulterior tir-ul a lovit și un autoturism, o persoană, pasageră în auto, fiind rănită. Tir-ul s-a oprit doar într-un șant de scurgere a apei pluviale. Cele trei victime au fost transportate de urgență la spital.

La locul accidentului a fost o adevarată desfășurare de forțe, interveniind  detașamentul Moreni, al ISU Dâmbovița, cu 1 ASAS, și deasemnea pompierii din Cornești cu 1 ambulanță SMURD iar SAJ Dâmbovița deasemnea cu 2 ambulanțe.

La fața locului se desfășoară cercetări, după cum anunța IPJ Dâmbovița, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor evenimentului rutier. Zeci de minute traficul rutier în zonă s-a desfășurat cu dificultate. Tir-ul, ce avea și remorcă, blocând practic un sens de mers. Mașina a fost avariată foarte puternic,în special dupa ce a eșuat în șantul de scurgere.

Articolul precedentAcțiune amplă de amplasare de coșuri de gunoi speciale, pentru câini, la Târgoviște
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 5. Imunizare politică pe model american