Accident mai puțin obișnuit în Dâmbovița. Un autoturism și un buldoexcavator s-au ciocnit pe un drum județean, iar o femeie a fost transportată de urgență la spital, fiind rănită în timpul coliziunii.

Accidentul a avut loc la orele serii (4 noiembrie 2019) pe DJ 711, drum ce face legătura între localitățile dâmbovițene Băleni și Dobra. În incidentul rutier a fost implicat un  autoturism și un un buldoexcavator. Ineditul situației rezidă din diferența de deplasare pe șosea dintre cele două, un autoturism și un utilaj.

Imagine

Imagine cu un caracter ilustrativ

Conform informațiilor, furnizate de IPJ Dâmbovița, utilajul și autoturismul s-au ciocnit din cauza nepăstrării distanței regulamentare în mers (cel mai probabil autoturismul fiind cel care nu a rspectat dispozițiile legale).

În urma impactului, o femeie, pasageră în autoturism, a fost rănită, fiind ulterior transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Articolul precedentCine sunt parlamentarii care au votat Guvernul Orban. Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele de învestire în funcție, ale noilor miniștri
Articolul următorPrognoza METEO. Temperaturi de început de toamnă în toată țara