Trei persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată în urma unui accident rutier, produs pe raza localității Cojasca, duminică seara.

Pentru extragerea persoanei blocate între fiarele contorsionate ale autoturismului a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare. Aceasta era conștientă și prezenta politraumatisme. A fost scoasă în siguranță și predată echipajului SAJ în vederea transportului la spital.

Celelalte persoane erau conștiente și prezentau multiple traumatisme. Acestea au fost preluate de echipajele SAJ Dâmbovița și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Târgoviște.

Au acționat pompierii Gărzii Cornești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. În sprijin au fost suplimentate mijloacele de intervenție cu o autospecială de descarcerare de la Detașamentul Titu.

La locul accidentului au ajuns și două echipaje SAJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL / România, țara cu servicii secrete militarizate: 15 miniștrii din Cabinetul Ciucă, absolvenți ai instituțiilor de Securitate
Articolul următorBilanț coronavirus 13 decembrie: 494 cazuri noi și 45 de decese dintre care 8 anterioare