Un accident în care a fost implicat un singur autoturism a avut loc,în dimineața zilei de marți, 25 februarie, la Crevedia,în Dâmbovița. Un autoturism a izbit putrenic un stâlp de iluminat stradal, pe DN 1 A. Un accident similar a avut loc în urma cu aproximativ două luni,în zonă.

Accidentul a avut loc la primele ore a dimineții, pe DN 1 A, pe raza localității dâmbovițene Crevedia. Conform polițiștilor, de la IPJ Dâmbovița, un autoturism, condus de un bărbat, s-a izbit puternic de un stâlp metalic de iluminat stradal. Conducătorul auto a fost rănit, se pare că destul de grav, și a fost transportat de urgență la spital.

Imagine

FotoAccident DN 1 A, Crevedia, decembrie 2019 (sursa-captură facebook)

Nu se cunosc momentan cauzele ce au generat accidentul. La fața locului se efectuează cercetări, la acest moment. Tot pe DN 1 A, la Crevedia, în urma cu aproximativ două luni, a avut loc un accident similar, la vremea respectivă accidentul , mai bine spus o filmare cu acesta, fiind postat chiar pe o pagina de socializare a primăriei Crevedia. (vezi foto articol)

Articolul precedentAcțiune de amploare la samsarii de mașini second-hand, din 20 de județe. Rețeaua infracțională a produs un prejudiciu de 35 de milioane de lei
Articolul următorCoronavirus România. 1000 de oameni în carantină. Vezi ce măsuri a anunțat ministrul Marcel Vela