Accident spectaculos la Ilfoveni, în Dâmbovița, pe DN 71. Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe un câmp, din cauza vitezei.

Imagine

Accidentul a avut loc în jurul orei 15.30, la ieșirea din localitatea dîmbovițeană Ilfoveni, pe DN 71.Conform informațiilor furnizate de polițiștii dâmbovițeni, autoturismul, care circula pe ruta București-Târgoviște, era condus de un bărbat de 33 de ani, din Chitila.

Imagine

Șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a părăsit partea carosabilă răsturnându-se ,pe capotă, în afara părții carosabile.

La fața locului au intervenit și pompierii de la ISU Dâmbovița, prin detașamentul Târgoviște (1 ASAS și o ambulanță SMURD). Deasemnea un echipaj de la Ambulanță (SAJ Dâmbovița) este prezent la fața locului.

Conform celor de la ISU Dâmbovița, este vorba de trei victime neîncarcerate, două femei și un bărbat. Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD, iar cele două femei de cei de la SAJ Dâmbovița. Toate cele trei victime au fost transportate la spital (UPU Târgoviște).

Articolul precedentFotografia zilei. Trecere spre… nicăieri
Articolul următorCirculație restricționată pe DN 7, la Titu, la Centrul Tehnic , în urma unei coliziuni auto