O coliziune puternică s-a produs în această dimineaţă pe raza satului Teiș, comuna Șotânga.

Din primele informații, două persoane au fost accidentate. Una dintre persoane este încarcerată, dar conștientă. Pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate ale unei mașini au acționat rapid pompierii Detașamentului Târgoviște. Ambele persoane rănite au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Târgoviște de către echipajele SAJ Dâmbovița.

“Intervenție pentru asigurare zonă în cazul unui accident rutier în comuna Șotânga, satul Teiș. Din primele informații, două persoane sunt rănite. Acționează echipaje de pompieri de la Detașamentul Târgoviște cu 2 autospeciale de intervenție, dintre care una de descarcerare, dar și de la SAJ Dâmbovița 2 echipaje.

La locul evenimentului, pompierii au găsit o persoană încarcerată. Persoana era conștientă și s-a acționat imediat pentru descarcerarea acesteia. Persoana a fost evacuată în siguranță de către echipajele de pompieri și predată echipajului SAJ.

În ura evaluării medicale, a persoanelor implicate a mai fost identificată o persoană rănită. Ambele persoane rănite sunt preluate de echipajele SAJ Dâmbovița și transportate la UPU Târgoviște”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentBilanț coronavirus 9 februarie: 27.346 cazuri noi și 176 decese
Articolul următorProprietarii de trotinete trebuie să dețină asigurări pentru a putea circula legal, de anul viitor