Trei accidente de circulație au avut loc în județul Dâmbovița, înca de la primele ore ale zilei de 28 februarie. Patru persoane, dintre care două se aflau pe bicicletă, au fost accidentate. Din fericire nu este vorba de răni grave.

Cronologic, primul incident a avut loc la Voinești ( în jurul orei 8.00), unde un biciclist, ce se deplasa pe direcția Câmpulung-Târgoviște, a fost accidentat de un autoturism. Cauza probabilă este neasigurarea la schimbarea direcției de mers, de catre biciclist.

La Băleni o femeie ce se deplasa pe bicicletă a fost deasemenea acroșată și accidentata ușor de un autoturism, ce se deplasa pe direcția Dobra-Racovița. Accidentul a avut loc în jurul orei 8.30. Cel mai probabil, conform polițiștilor, și în acest caz accidentul s-a produs din cauza unor abateri ale biciclistului.

Cel de-al treilea accident s-a produs pe DJ 702 H, pe raza localității  dâmmbovițene Morteni. Un autoturism a ieșit de pe carosabil, din cauza vitezei, cel mai probabil, și s-a oprit pe un câmp din vecinătatea șoselei. Doua dintre persoanele aflate în mașină au fost accidentate și a fost nevoie ca acestea să fie transportate de urgență la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Articolul precedentCoronavirus-CJSU Dâmbovița: 100 de locuri de carantină identificate în județ, 37 de persoane asimptomatice,izolate la domiciliu
Articolul următorAvertizare Infotrafic: Vizibilitate redusă pe A1, București-Pitești, din cauza ceții