Șoferii de microbuze și autobuze din Dâmbovița, în vizorul polițiștilor în dimineața zilei de marți, 31 ianuarie.

Oamenii legii desfășoară o acțiune pentru reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane.

Pe parcursul acțiunii, polițiștii verifică legalitatea transportului, sub aspectul autorizării, efectuat prin curse regulate și ocazionale, deținerea documentelor necesare efectuării transportului public de persoane de către operatorul de transport și de conducătorul auto și verificarea respectării traseului și a graficului de circulație.

De asemenea, pe lângă verificarea documentelor, conducătorii auto sunt testați cu aparatul etilotest. Totodată, polițiștii se vor asigura că în fiecare autovehicul se respectă numărul de locuri destinat călătorilor.

În perioada următoare, polițiștii vor fi prezenți pe principalele drumuri din județ pentru a se asigura că toți participanții la traficul rutier respectă regulile de circulație și pentru a preveni producerea unor evenimente rutiere grave.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentAccident rutier soldat cu o victimă, în Târgoviște
Articolul următorÎncepe distribuirea tichetelor pentru plata facturilor la energie