Sâmbătă 4 februarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, împreună cu polițiști de la ordine publică, au organizat o acțiune de tip Blitz pe raza județului Dâmbovița, cu scopul creșterii gradului de siguranță în rândul cetățenilor și a participanților la traficul rutier.

În urma verificărilor efectuate, pentru neregulile descoperite, au fost aplicate 197 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 62.760 lei.

Dintre acestea, 184 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere, conform O.U.G. 195/2002/R, respectiv: 48 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 14 pentru abateri constatate bicicliștilor,11 pentru indisciplina pietonilor,  3 pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și 12 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 16 permise de conducere, 8 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 3 pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCulisele Statului Paralel – Ediție explozivă – Liviu Dragnea dezvăluie ce i-a spus șeful OMV decorat de Putin
Articolul următorUn grup infracţional care alimenta cu droguri piaţa din Bucureşti a fost destructurat. 8 persoane trimise în judecată