Acțiune de suflet a pompierilor de la Garda de Intevenție Voinești, a ISU Dâmbovița. Luând exemplul de la colegii de la Târgoviște ce au ajutat o familie cu doi copii din Vulcana Băi, pompierii din Voinești au mers la o familie cu trei copii din Tătărani, pentru a încerca să aducă măcar un zâmbet pe chipurile unor copii ai căror părinți nu au posibilități materiale.

Imagine

Acțiunea umanitară a pompierilor de la Garda de Intervenție Voinești  a avut loc în această dimineață ( 8 decembrie). Urmând exemplul colegilor târgovișteni, o tura de serviciu de la Garda de Intervenție Voinești, din dorința de a aduce un strop de fericire în sufletele unor copii, au donat benevol o sumă de bani pentru a îi putea ajuta. Astfel, cinci pompieri s-au deplasat la domiciliul unei familii nevoiașe din localitatea Tătărani, unde au dus alimente, jucării și dulciuri. Părinții muncesc cu ziua prin sat și se străduiesc să-și crească, din puținii bani câștigați, cei trei copii, de 2, 11 și 13 ani.

Imagine
A fost o întâlnire emoționantă de ambele părți, bucuria din ochii micuților fiind cea mai mare răsplată pentru acești salvatori cu inimă de aur.
Sensibilizați de situația grea a acestei tinere familii, pompierii voineșteni vor continua acțiunile umanitare, urmând ca în perioada următoare să le ducă și obiecte de îmbrăcăminte.