Polițiștii dâmbovițeni caută un tânăr de 17 ani ce a plecat de la centrul de servicii sociale, unde era instituționalizat. Adolescentul a anunțat doar că merge la liceul unde învăță, dar nu a mai revenit.

Conform informațiilor furnizate de IPJ Dâmbovița:

„La data de 3 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul dimineții, minorul ILIE CĂTĂLIN ROBERT, aflat în plasament la un modul de tip familial din Târgoviște, a plecat către liceu, fără a mai reveni.La momentul plecării, adolescentul, de 17 ani, era îmbrăcat cu o geacă și blugi de culoare neagră și era încălțat cu ghete de culoare maro închis.De asemenea, pe cap purta un fes de culoare neagră, cu scris alb.”

Semnalmente: 1,65 m înălțime, constituție atletică.

Persoanele care pot oferi informații utile în vederea depistării acestuia sunt rugate să sune la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Articolul precedent„Gone in 60 seconds” de Târgoviște. Jaf de de proporții la un magazin de electronice și electrocasnice
Articolul următorEliminate din CEV Cup. CSM Târgoviște a pierdut returul cu Galatasaray, cu 3-0.