Conform autorităților dâmbovițene, până în data de 11 mai, în județ fuseseră înregistrate 9 decese, din cauza COVID 19. Deși cel de-al 9-lea deces a fost anunțat în Dâmbovița, fără a fi precizat însă și despre cine este vorba (locul), la nivel central încă întârzie includerea acestuia în statistici.

Conform Instituției Prefectului județului Dâmbovița,încă din data de 11 mai,la nivelul județului Dâmbovița erau înregistrate nouă decese, din cauza coronavirusului. Dealfel, cel mai recent caz a apărut în statisticile zilnice ale Prefecturii Dâmbovița în data de 11 mai, dată la care, conform unor informații, s-ar fi produs decesul.

Conform unor surse este vorba de un bărbat de 57 de ani din comuna Cojasca, satul Fântânele.Acesta a decedat la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, unde a fost internat.

Deocamdată INSP-ul nu a inclus și acest deces în lista de decese unde se află, astăzi, 12 mai 2020, 991 de decese înregistrate.

La Cojasca,în judetul Dâmbovița, sunt două cazuri de coronavirus înregsitrate,unul dintre acestea fiind barbatul ce se pare ca a decedat.

Imagine

În Dâmbovița sunt confirmate, de autoritățile locale, 9 decese de la debutul pandemiei de coronavirus. Patru decese au fost la Răcari, trei la Corbii Mari și unul la Tărtășești, din precedentele 8 decese, deja înregistrate si în statisticile naționale.

Articolul precedentMarcel Vela: Ordonanța Militară nr.11 elimină o parte din restricții. TEXT INTEGRAL
Articolul următorCinci dâmbovițeni retinuți pentru violențe și violare de domiciliu, după ce au intrat în casă peste alți doi bărbați, la Pietrari