Altercație ce s-a terminat cu reținerea a cinci tineri, la Pietrari, în Dâmbovița. Supecții au agresat doi bărbați, în propria casă, după ce au intrat fără drept în locuința acestora și i-au bătut. Cei cinci așteaptă astăzi, 12 mai, decizia judecătorilor, în ceea ce privește soarta lor.

Ieri, 11 mai, polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești au reținut pentru 24 de ore cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 31 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Din cercetări a reieșit că, la data de 10 mai a.c., pe fondul unui conflict spontan, bănuiții ar fi agresat fizic doi bărbați de 42 și 44 de ani, din Pietrari și ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței acestora.

Imagine cu un caracter ilustrativ

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu, fapte prevăzute de art. 193 și art. 224 din Codul Penal, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Totodată, pe parcursul acestei zile, 12 mai 2020, cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Articolul precedentAl nouălea deces din cauza coronavirusului, din Dâmbovița, încă așteaptă confirmarea oficială
Articolul următorDoar 190 de cazuri noi de coronavirus, la nivel național. În Dâmbovița crește, din nou, numărul, cu 5 cazuri