Un jandarm dâmbovițean reușește să obțină clasări pe podium la toate competițiile la care participă. Doar în weekend-ul trecut s-a clasat de două ori pe locul trei, la două competiții de semimaraton.

Ionuț Timofte este plutonier major în cadrul Jandarmeriei Dâmbovița și a reușit două noi clasări pe podium, la competiții de semimaraton. Conform unei informări a celor de la Jandarmeria Dâmbovița:

„Plutonierul major Timofte Ionuț a reprezentat timp de peste 4 ani unitatea noastră prin participarea la mai mult de 70 de competiții sportive (maratoane montane, semimaratoane pe asfalt, crosuri etc.), la care a obținut rezultate bune și foarte bune.
Weekend-ul trecut jandarmul montan a obținut noi rezultate notabile. S-a clasat pe locul al III-lea general, la Semimaratonul Bucuriei desfășurat la Urlați și la Semimaratonul Orașului Plopeni, competiții la care a participat pentru a treia oară.”

Sursa foto articolfacebook, Jandarmeria Dâmbovița

Articolul precedentAcțiuni în forță pentru combaterea tigrului platanului, la Târgoviște. Insecta i-a disperat pe târgovișteni
Articolul următorRovana Plumb: „Am fost scoasă din cursă de standarde duble…”