Alerta de coronavirus lângă Municipiul Moreni, din Dâmbovița. 17 persoane au fost testate pozitiv în Centrul de Recuperare a persoanelor cu handicap, de la Țuicani. O ancheta epidemiologică este în plină desfășurare.

Un nou focar de coronavirus în județul Dâmbovița. Conform infomatiilor preliminare nu mai puțin de 17 persoane au fost testate pozitiv în cadrul Centrului de Recuperare pentru persoanele cu Handicap, de la Țuicani.

Imagine

Este vorba de 10 beneficiari ai centrului și 7 dintre angajați instituției. Rezultatele pentru testele efectuate au sosit chiar astăzi, 25 iunie.

DSP Dâmbovița a demarat o ancheta epidemiologică de amploare la Centrul de la Țuicani, anchetă ce se afla în plina desfășurare.

În ultimele zile în judetul Dâmbovița numărul cazurilor noi de coronavirus a crescut spectaculos, fiind zeci de cazuri noi diagnosticate, în ultima săptămână. Este foarte posibil, conform unor surse medicale, să fie vorba deja de o transmitere comunitara de amploare. În spitalele din județ, apoape nu mai sunt locuri pentru cazarea bolnavilor cu coronavirus. Capacitatea de cazare, pentru cazurile de coronavirus, a ajuns la un grad de ocupare de peste 90%.

Articolul precedent(video) A avut noroc cu jandarmii. Plecase la pescuit dar era să ajungă cu tot cu mașină în lac, la Răzvad
Articolul următorPRIMUL INTERVIU al lui Liviu Dragnea din închisoare. Fostul lider PSD rupe tăcerea – Interviu exclusiv Realitatea PLUS