Conform unor surse medicale, din Dâmbovița, este alertă la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște,unde în ultimele zile au fost cofirmate cu coronvirus trei cadre medicale. Două asistente și o infirmieră au iesit pozitiv la testul pentru coronavirus.

Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște este principalul corp de clădire unde au fost cazați și tratați pacienții infectați cu coronavirus din județul Dâmbovița. Pe aici au trecut aproape toți cei 152 de bolnavi confirmati până acum în Dâmbovița.

Imagine

Foto-Secție Boli Infecțioase (SJUT Târgoviste), corp dedicat exclusiv tratare pacienți cu coronavirus

În ultima săptămână însă au început să apară primele cazuri de îmbolnăvire în rândul personalului medical, ce deservește această secție, unde sunt tratați pacienții cu coronavirus din Dâmbovița.

Trei cadre medicale, două asistente și o infirmieră, conform unor surse medicale din Dâmbovița, au fost infectate cu COVID 19 în ultimele zile. Conform surselor citate anterior, se pare că este vorba de o femeie din Târgoviște (asistentă), o alta din Văleni Dâmbovița (infirmieră) și o a treia din Aninoasa,de lângă Târgoviște (tot asistentă).

Articolul precedentDezvăluiri. Rețeaua lui Voiculescu se extinde. Povești și donații, felul în care își susține campania
Articolul următorCoronavirus-224 cazuri noi. Totalul, la nivel național, depășește 16000 de cazuri. Patru cazuri noi în Dâmbovița