Mai mulţi şoferi au fost prinşi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, iar unele societăţi comerciale au fost amendate pentru că nu respectau măsurile de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de Covid-19.

Noaptea trecută, oamenii legii ajutaţi de alte structuri, au organizat o razie de amploare în Dâmboviţa. 

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, în colaborare cu efective de jandarmi, poliţişti locali şi reprezentanţi Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţă Alimentelor Dâmboviţa, au acţionat pentru creşterea gradului de siguranţa al cetăţeanului, reducerea riscului rutier şi verificarea respectării prevederilor legale referitoare la prevenirea răspândirii virusului Sars Cov 2.  

Au fost efectuate 81 controale la societăţi comerciale şi au fost legitimate 1.368 de persoane. În urma neregulilor descoperite, au fost aplicate 564 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 127.250 lei.  

Un tânăr de 19 ani, pasager într-un autoturism oprit de poliţişti pe rază comunei Buciumeni, a fost prins având asupra sa un pachet, în care se găseau resturi vegetale uscate, cu aspect de marijuana. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev de art. 4 alin 1 din Legea 143/2000.   

Articolul precedentCOVID-19: 952 de cazuri noi în România. Ce număr de infectări sunt, în fiecare județ
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 56. Circ cu RCA