Antrenorul celor de la Chindia Târgoviste, Viorel Moldovan, se teme de primul meci oficial pe care echipa sa îl va disputa împotriva celor de la Dinamo Bucuresti. Moldovan spune ca ar mai fi avut nevoie de două saptâmâni de pregătire, după perioada de inactivitate cauzată de pandemia de coronavirus.

Partida dintre Dinamo si Chindia Târgoviste, din etapa a treia a play-out-ului ligii I de fotbal, este un acu emotii si pentru antrenorul echipei dâmbovițene, Viorel Moldovan, nu doar pentru cei de la Dinamo, ce se confrunta cu numeroase probleme în ultima vreme. Moldovan spne ca are doi jucatori accidentați, Cherchez si Cornel Dinu, dar problema cea mai mare la echipă este lipsa perioade de pregatire și revenirea la standardele de performață, în ceea ce în priveste pe jucatorii săi.

„Este un joc extrem de dificil, cum de altfel vor fi toate cele rămase de jucat. Ar fi ideal să începem foarte bine și să ne întoarcem cu punct sau puncte. Întâlnim un adversar foarte bun, chiar dacă situația din clasament nu este confortabilă. Cu toate problemele de acolo, care nu ar trebui să ne intereseze pe noi, Dinamo rămâne o echipă de tradiție, cu jucători de valoare care te pot pune în dificultate în orice moment.

Ne-am pregătit foarte bine, rămâne de văzut unde vom fi din punct de vedere al nivelului fizic și ca ritm de joc. Aș mai fi avut nevoie de două săptămâni de pregătire pentru a ne refamiliariza cu relațiile de joc, cu automatismele. Important este că nu avem probleme mari cu jucătorii accidentați. În afară de Cristi Cherchez, care a suferit o întindere a ligamentului colateral de la piciorul drept, și Cornel Dinu, care mai are ceva probleme, toți băieții sunt apți de joc. Este nevoie de toată lumea, va fi un final de sezon foarte încărcat, cu multe intermediare. Toți trebuie să fie pregătiți și fizic, și psihic, pentru ca la finalul acestui sezon să rămânem pe prima scenă fotbalistică. Suporterii noștri să fie alături de noi cu gândul, să ne susțină, chiar dacă nu pot participa la joc. „

A declarat Moldovan astazi, 11 iunie, în cantonamentul de la Aninoasa, unde cei de la Chindia s-au pregatit  pentru reluarea competiției în liga I de fotbal. Meciul Dinamo-Chindia va avea loc sâmbătă,în Capitală, începând cu ora 20.00. Meciul va fi unul fară spectatori.

P.S.

Imagine

Cei de la Dinamo au anunțat un caz de coronavirus la echipă. Este vorba de magazionerul clubului. La Dinamo este o anchetă epidemiologica în curs, iar soarta mecciului cu Chindia este pusă sub semnul întrebarii, la momentul actual. Este posibil ca meciul să fie amânat sau chiar anulat, conform unei informatii transmise de cei de la telekomsport.ro

Articolul precedentAlianță postelectorală PNL-PRO ROmânia, în Dâmbovița? Partidele nu exclud o astfel de variantă
Articolul următorCrește numărul de cazuri noi de coronavirus. 237 în ultimele 24 de ore. 13 sunt în Dâmbovița