Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Chindia Târgovişte este important din toate punctele de vedere şi că oltenii au mare nevoie de victorie.
“Ne aşteaptă un meci important. Am început bine şi trebuie să rămânem concentraţi, dacă vrem să reuşim mai mult decât în sezonul trecut. Este un meci împotriva unei echipe ambiţioase. A pierdut pe nedrept poate cu Viitorul. Sper să fim la un potenţial fizic bun şi să facem un meci bun pentru a câştiga. Nu va fi un meci uşor. Singurul lucru la care ne gândim, trebuie să câştigăm. Suprafaţa de joc se prezintă mai bine decât la meciul trecut. Oricum s-ar prezenta suprafaţa, şi dacă ninge, trebuie să câştigăm. Avem nevoie mare de cele trei puncte. Meciul ăsta este important din toate punctele de vedere şi trebuie să fim foarte atenţi să vedem ce facem să câştigăm”, a spus Papură.
Universitatea Craiova va întâlni Chindia Târgovişte, duminică, pe teren propriu, de la ora 18.00, în etapa a treia a Ligii I.
Articolul precedentBiciclist accidentat la Lungulețu
Articolul următorCine arbitrează meciul Chindiei, de duminică, din Liga I