Clubul Chindia Târgoviște a făcut o serie de anunțuri ce se adreseză suporterilor echipei. Este vorba de organizarea meciului din etapa a XII-a a ligii întâi de fotbal, partidă pe care dâmbovițenii o desfășoară în deplasare pe terenul celor de la FC Voluntari.

Anunțurile privind meciul de la Voluntari au fost postate pe pagina oficală de facebook a clublui Chindia Târgoviște. Cei de la Chindia au precizat următoarele:

„Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor care doresc să facă deplasarea la Voluntari, luni după-amiază, și să îi susțină pe roș-albaștri în disputa cu formația din Ilfov, din etapa a XII-a a campionatului. Fanii vor avea la dispoziție un autocar, care va pleca luni la ora 15.00 din fața stadionului Eugen Popescu, transportul fiind gratuit. Înscrierile pentru deplasare se fac la stadion, vineri între orele 9-16 și luni între 9-14.30, în limita locurilor disponibile.

⚠️ IMPORTANT: Biletele la meci vor fi achiziționate de la stadionul din Voluntari, la prețul de 10 lei.

Pentru o mai bună organizare, rugăm suporterii din Capitală și zonele învecinate, precum și pe cei din Târgoviște care vor face deplasarea pe cont propriu, să aștepte grupul care va veni cu autocarul la intrarea în sectorul oaspeților.”

Sursa foto articol facebook, AFC Chindia Târgoviște

Articolul precedentAjutor de la pompieri, pentru o familie din Dâmbovița, după ce un anunț a fost postat pe facebook
Articolul următorNaționala masculină de polo se pregătește la Târgoviște, pentru Olimpiadă