Începând de marți, 26 iulie, o nouă comună din județ nu va mai beneficia de apă potabilă pe timp de noapte.

Mai exact, în comuna Iedera, cu satele Iedera de Jos, Iedera de Sus (parțial), Colibași, Ciocoiești, a fost sistată furnizarea apei potabile, în intervalul 26 iulie – 31 iulie, între orele 22.30 – 05.00.

 
Anunțul a fost făcut de Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița. Instituția a precizat că va sista furnizarea apei potabile pentru refacerea stocului de apă din rezervorul de înmagazinare.

“Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița anunță întreruperea furnizării apei potabile în comuna Iedera – satele: Iedera de Jos, Iedera de Sus (parțial), Colibași, Ciocoiești, începând cu data de 26.07.2022, în intervalul orar 22:30 – 05:00, până la data de 31.07.2022, pentru refacerea stocului de apă din rezervorul de înmagazinare.

Se recomandă ca la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe pagina: https://www.catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentAnunț pentru românii care au credite în lei. ROBOR la 3 luni crește accelerat
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET – Ce este SINAXARUL – Puțini credincioși știu importanța deosebită a acestei cărți