În data de 14 martie 2022, Consiliul Local Municipal Târgoviște a hotărât ca toți elevii din Târgoviște să beneficieze de transport public gratuit. 

Alți aproximativ 9000 de târgovișteni vor beneficia de gratuitate pentru transportul public în comun.

Este vorba despre pensionarii ale căror venituri lunare nu depăseșc suma de 1800 de lei, a anunțat edilul șef al Târgoviștei, Cristian Stan.

„Noi facilități în transportului public local târgoviștean și pentru pensionari!

Începând cu data de 01.04.2022, peste 9000 de pensionari târgovișteni care au pensia de cel mult 1800 lei, inclusiv, beneficiază de gratuitate la transportul public local.

Măsura a fost aprobată cu unanimitatea celor prezenți în ședința de ieri a Consiliului Local Târgoviște, fiind ridicat pragul de acordare a gratuității, de la un cuantum al pensiei de 1500 lei, la un cuantum de 1800 lei și este menită, pe de o parte, să sprijine o categorie vulnerabilă de târgovișteni într-o perioadă deloc ușoară din punct de vedere financiar și, în același timp, să încurajeze folosirea pe scară larg a transportului public local din orașul nostru care, prin cele 40 de autobuze Mercedes Benz Citaro Hybrid achiziționate anul trecut de către Primăria Târgoviște, oferă condiții excelente de utilizare!”, a precizat Cristian Stan.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCine şi cum îl poate opri DEFINITIV pe Putin. Cine pune capăt războiului din Ucraina
Articolul următorDâmboviţa. Mandat european de arestare, pus în aplicare de polițiștii specializați în investigații criminale