Infracțiunile silvice au revenit în prim plan. Acțiunile polițiștilor dâmbovițeni, pe linia combaterii ilegalităților din domeniul silvic au dus la identificarea unui bărbat din Argeș ce nu avea documente de proveniență pentru lemnul transportat cu mașina.

La data de 20 august a.c., în intervalul orar 14:00-20:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu, în colaborare cu efective de la Secția nr. 13 Poliție Rurală Titu, au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul silvic.

Imagine cu un caracter ilustrativ

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Poiana au oprit în trafic, pentru control, o autoutilitară condusă de un bărbat din județul Argeș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta transporta 1,6 m³ de material lemnos pentru care nu deținea documente justificative de proveniență.

Bărbatul a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar lemnul a fost ridicat în vederea confiscării.

Articolul precedentVIDEO Cum s-a gândit un hoț de lemne să scape de un ochiul vigilent al camerelor de supraveghere
Articolul următorCelebrul Goran Bregović concertează la Târgoviște, de zilele orașului