Arctic, unul dintre cei mai mari producători de electrocasnice din Europa, face angajări pentru fabrica deschisă recent de la Ulmi, jud. Dâmbovița.
Compania are nevoie de câteva sute de oameni pentru fabrica de la Ulmi.
Compania turcă recrutează operatori montaj/ premontaj subansamble la fabrica de mașini de spălat Ulmi. Cine este interesat trebuie să aibă cel puțin 10 clase, disponibililitatea de a lucra în trei schimburi, abilități și cunoștiințe tehnice și aptitudini manuale, îndemânare și precizie.
Compania oferă:
-Pachet salarial atractiv;
-Pachet prime anuale (primă de Mărțișor, primă de Paște, primă de Ziua Copilului, primă de vacanță, Primă de Crăciun);
-Primă de Ziua Frigotehnistului;
-Beneficii/ ajutoare sociale, acordate pentru evenimente deosebite;
-Tichete de masă în valoare de 300 lei/lună;
-Transport asigurat pe rute prestabilite;
-Pachet de analize medicale gratuite;
-Posibilitatea de a lucra într-un mediu profesionist, cu cele mai noi tehnologii de producție.
Pentru informații și detalii puteți merge de luni până vineri, începând cu ora 08.30, la sediul Arctic din strada Principală, nr. 277 A, Ulmi sau puteți suna la numerele de telefon 0728 971 628, 0732 015 091 sau 0751 453 865.
Compania Arctic, producătoare de electrocasnice, a fost înființată în 1968 la Găești. Începând cu anul 2010, 80% din producție s-a redirecționat către export în țări din Europa, Africa și SUA.
Arctic va produce 2,2 milioane de maşini de spălat în fabrica din Ulmi, Dâmboviţa. „După primul an de activitate, 85% din produsele fabricii din Ulmi vor merge la export şi 15% pe piaţa din România“. „Avem dificultăţi în a angaja ingineri, tehnicieni, angajaţi din sfera meseriilor“
Fabrica de maşini de spălat a Arctic din comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa, o investiţie de 150 de milioane de euro, va contribui cu aproximativ  60 – 65 de milioane de euro la veniturile companiei în anul 2020, spun reprezentanţii companiei.

 

Murat Büyükerk afirmă că nivelul de automatizare al fabricii de maşini de spălat va evolua de la aproximativ 70% cât este în prezent la circa 80% în 2020.
Unitatea din Ulmi are 396 de angajaţi în prezent, dintre care 210 pe linia de producţie şi 186 în centrul de research & development şi în partea administrativă.  Reprezentanţii Arctic spun că vor ajunge la un număr de 550 de angajaţi până la finalul anului 2019.
Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK 
Articolul precedent26 de centre sociale, şcoli şi grădinţe din Dâmboviţa, dotate cu boilere performante
Articolul următorCălătorii gratuite în Europa. Cum poți beneficia de ele