Am aflat că Moș Crăciun va ajunge mai devreme, decât în alți ani, la Târgoviște. În 2019, a fost invitat de autorități și va ajunge în oraș în data de 13 decembrie. Toți copii sunt așteptați să se întânească cu el, în piața „Mihai Viteazu”, unde va zăbovi timp de trei zile.

Imagine

În data de 13 decembrie, Moș Crăciun sosește în oraș. Alaiul lui va străbate Târgoviștea de la Teatrul „Tony Bulandra” până în Piața Mihai Viteazu. Ora plecării – 17:30. Ora sosirii – 18:00. Moșul este foarte bine organizat, altfel nu ar putea să împartă un număr impresionant de cadouri în doar trei zile: 13 decembrie (începând cu ora 18:00), 15 și 16 decembrie (începând cu ora 17:00). Înarmați-vă cu poezioare, dar și cu răbdare… Moș Crăciun are un dar pentru fiecare!

 Întreg evenimentul „Vine-Vine Moș Crăciun” este organizat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Târgoviște prin Teatrul „Tony Bulandra”. Accesul publicului la toate evenimentele este gratuit.

Șoptiți-le și celorlalți că Moșul are desaga plină cu o mulțime de cadouri pentru cei mici!

Este mesajul celor ce vor organiza primirea Moșului, la Târgoviște, în 2019.

Articolul precedentUn bărbat ce oprea trecătorii, pentru a le vinde articole pirotehnice, a fost „oprit” de jandarmii târgovișteni
Articolul următorAccident mortal la Odobești-Crovu. Biciclist acroșat de o mașină