Atenţionări nowcasting Cod galben de vânt puternic, valabile în următoarele ore în zonele montane din şapte judeţe. Și tot la această oră mai multe localități se află sub incidența Codului galben de ceaţă densă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 10:00, la altitudini de peste 1.800 de metri din judeţele Argeş, Prahova, Dâmboviţa, Gorj şi Vâlcea se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 90 km/h.

De asemenea, în zona de munte a judeţelor Caraş-Severin şi Hunedoara, la altitudini de peste 1.800 de metri, vântul va înregistra viteze ce vor depăşi la rafală 90 – 100 km/h.

Tot până la ora 10:00, localităţile: Târgu Mureş, Luduş, Iernut, Sângeorgiu de Mureş, Ungheni, Band, Sâncraiu de Mureş, Pănet, Cristeşti, Fântânele, Bălăuşeri, Acăţari, Crăciuneşti, Sânpaul, Sântana de Mureş, Găleşti, Gheorghe Doja, Ogra, Cuci, Iclănzel, Păsăreni, Cucerdea, Bogata, Livezeni, Corunca, Aţintiş şi Coroisânmărtin din judeţul Mureş se vor afla sub Cod galben de ceaţă densă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, favorizând, în funcţie de condiţiile locale, formarea gheţuşului.
                                                                 

                                                                 

Articolul precedentROMÂNIA SUVERNANĂ | Realitatea PLUS, mesaj pentru CNA: „Nu fiți parte a apărării unor fapte grave, flagrante, de corupție!
Articolul următorNarcisa Iorga, fostă membră CNA: Realitatea Plus nu are nevoie de acordul Consiliului pentru a difuza documentele din dezvăluirile Elenei Udrea