Polițiștii dâmbovițeni atrag atenția asupra falșilor angajați ai instituțiilor ce asigură diverse utilități (electrica, cablu, telefonie mobilă, etc)  ce au început iarăși să tâlhărească persoane singure și neajutorate. O femeie din I.L Caragiale a fost tâlhărită de doi falși angajați „Electrica”.

Fotografie cu caracter ilustrativ

La data de 20 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.6 Poliție Rurală Moreni au fost sesizați prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de către o femeie, din localitatea I.L.Caragiale, cu privire la faptul că a fost înșelată și că persoane necunoscute i-au sustras bani din locuință. Conform IPJ Dâmbovița.

„Din primele cercetări polițiștii au stabilit că, în aceeași zi, la domiciliul părții vătămate s-ar fi prezentat 2 bărbați care s-ar fi recomandat a fi angajații unei societăți de furnizare a energiei electrice.

Sub pretextul restituirii a 50 de lei, bani pe care aceasta ar fi plătit în plus în luna decembrie a anului 2018, și a verificării contorului electric, bănuiții ar fi pătruns în locuința părții vătămate.

Profitând de neatenția femeii, cei în cauză ar fi sustras 2.000 de lei.

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și furt.Se desfășoară activități în vederea identificării persoanelor bănuite, tragerii lor la răspundere penală și pentru recuperarea prejudiciului.”

Articolul precedentPreotul Ionuț Ghibanu, ales președinte al filialei Crucea Roșie Dâmbovița
Articolul următorRAR lansează aplicația „ISTORIC VEHICUL”. Puteți afla în timp real informații esențiale despre un vehicul înregistrat