Un accident feroviar anunțat va avea loc la Găești. Nu este însă cazul să intreți în panică. Este vorba de un execrcițiu al celor de la ISU Dâmbovița. Acesta este programat a avea loc în data de 29 octombrie, începând cu ora 10.00.

Pompierii de la ISU „Basarab I” Dâmbovița au anuțat că în data de 29 octombrie, în zona gării, din orașul dâmbovițean Găești, va avea loc un amplu exercițiu, în care va fi simulat un accident feroviar.

Marţi, 29 octombrie a.c., începând cu ora 10:00, în zona gării din oraşul Găeşti, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa va desfăşura un exerciţiu de cooperare şi conducere, cu forţe şi mijloace în teren, pentru „Pregătirea, organizarea şi desfăşurarea acţiunilor de intervenţie pe timpul unei situaţii de urgenţă generate de un accident major pe căile de transport feroviar şi activarea Planului Roşu de intervenţie al judeţului Dâmboviţa”.

Cei de la ISU Dâmbovița, mai spun că:

„Atenţionăm cetăţenii aflaţi în zona respectivă să nu intre în panică, să rămână calmi și să respecte indicaţiile autorităţilor, fiind vorba despre un exerciţiu.”

Articolul precedentNumărul vizitatorilor Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească”, în creștere
Articolul următor“Salvează o viaţă alături de jandarmii dâmboviţeni! Donează sânge!”