Două accidente de circulație au fost provocate de căprioare,în județul Dâmbovița, în decurs de câteva ore. Incidentele s-au întâmplat pe DJ 701 și DN 72 A, în dimineața zilei de 31 ianuarie.

În aceasta dimineață, in jurul orei 06:15, polițiștii din cadrul Sectiei Nr. 13 Politie Rurala Titu au fost informati telefonic de un tânăr de 18 ani, din localitatea Costeștii din Vale, cu privire la faptul ca a acroșat cu autoturismul o căprioară.

Imagine

Foto arhivăAccident căprioară,DJ 720 Dâmbovița-10 decembrie 2019

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat ca tânarul, în timp ce conducea un autoturism, pe drumul judetean 701, din direcția Bolovani către Cornațelu, în dreptul unei liziere, ar fi acroșat si accidentat mortal o cervidă care i-ar fi apărut brusc pe direcția de deplasare.

În urma impactului au rezultat și avarii la autoturism.

Au fost contactați reprezentantii A.J.V.P.S Dâmbovița, în vederea ridicării cadavrului cervidei.

De asemenea, un alt tânâr, de 23 de ani, Mănești, în timp ce conducea un autoturism pe drumul national 72A, în afara localității Priseaca, a acroșat si accidentat mortal o căprioară care ar fi apărut inopinat pe partea carosabilă.

Articolul precedentCod galben de vânt (31 ian.-1 feb.) și în Dâmbovița. Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele două zile
Articolul următorProbleme mari la Chindia Târgoviște,înainte de meciul cu Botoșani. Moldovan nu poate folosi 6 titulari