Polițiștii rutieri atrag atenția șoferilor ce trazitează autostrada București-Pitești în ziua de 10 octombrie. Se efectuează lucrări de întreținere, pe A1, pe raza județului Dâmbovița. Este obligatorie reducerea vitezei de circulație.

Este pentru a dou a oară în ultimele zile când circulația pe A1, pe segmentul de drum ce străbate județul Dâmbovița, este restricționată.

Imagine cu un caracter ilustrativ (A1-București-Pitești)

Conform Centrului Infotrafic, al Poliției Române:

” Astăzi (n.m. 10 octombrie 2019), până la orele 19:00, circulaţia este restricţionată pe banda doi a Autostrăzii A1 pe sensul Piteşti către Bucureşti, pe tronsonul kilometric 67 – 66(localitatea Petreşti, judeţul Dâmboviţa), pentru efectuarea lucrărilor de asfaltare.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.”

Circulația rutieră a fost restricționată pe A1 și în data de 8 octombrie, tot la Petrești în Dâmbovița( pe sensul Piteşti către Bucureşti, pe tronsonul kilometric 77 – 75 ), pentru efectuarea lucrărilor de asfaltare.

Articolul precedentAcuze după meci. FC Voluntari a împărțit biletele diferențiat la meciul cu Chindia
Articolul următorZiua „Z” pentru Guvernul Dăncilă. Adrian Țuțuianu anunță că parlamentarii Pro România votează „la vedere”