Ziua moțiunii de cenzură a agitat până la fierbere lumea politică românească. Mai toți liderii partidelor fac precizări, în funcție de poziționarea pro sau contra Guvern, despre felul în care vor vota parlamentarii partidului. Liderul Pro România, senatorul dâmbovițean Adrian Țuțuianu, spune că toți membrii Pro România vor vota în favoarea moțiunii de cenzură și „la vedere”.

10 Octombrie 2019 poate fi ultima zi a cabinetului Dăncilă, în eventualitatea în care moțiunea de cenzură, ce va fi votată de Parlament, va întruni un minim de 233 de voturi pentru.

Liderul Pro România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu (foto), a declarat la Parlament, că toți parlamentarii Pro România vor vota în favoarea moțiunii, și  „la vedere”.

„Vom discuta în seara aceasta în partid despre conduita noastră de mâine şi despre conduita noastră în continuare, chiar dacă s-au întâmplat aceste alunecări dintr-o parte în alta. Cei care au semnat moţiunea şi sunt membri ai Pro România vor fi mâine la vot”, a spus Ţuţuianu, miercuri, la Senat.

Pro România are din Dâmbovița două voturi, cele al senatorului Adrian Țuțuianu și al deputatei Oana Vlăducă. Ambii au fost aleși în Parlament, în 2016, pe listele PSD Dâmbovița.

Foto– pagină facebook pro România Dâmbovița

Dealtfel și pe pagina de facebook a Pro România Dâmbovița este anunțat că au fost purtate discuții în partid, cu doar câteva ore înainte de ziua de joi, 10 octombrie, și că toți cei 30 de parlamentari ai Pro România vor vota moțiunea de cenzură.

„Ne-am intalnit azi la Sediul ProRomania toti parlamentarii / cei 30 de deputati si senatori ProRomania vor fi prezenti maine la motiunea de cenzura si vor vota la vedere pentru binele nostru al tuturor.”

Se precizează pe pagina de facebook a Pro România DB.

Articolul precedentAtenție șoferi! Trafic restricționat pe A1, în județul Dâmbovița
Articolul următorPrecizări importante. Centru Salvamont, zona Peștera, este deocamdată un proiect, fără finanțare